Design JaanaÖJaana Öljymäki
I am Jaana Ölýmäki, craftsman, birch bark teacher, serigraph artist, photographer and writer. I teach birch bark work in a different part of Finland. In my company Design JaanaÖ offers high-quality and ecological birch bark jewellery, use and decoration products, diy-packages and birch bark material. Quality, ecology and ethics are the cornerstones of manufacturing.

Finnish
Olen Jaana Öljymäki käsityöläinen, tuohitöiden opettaja, serigrafisti, valokuvaaja ja kirjailija. Opetan tuohitöitä eripuolilla Suomea. Yritykseni Design JaanaÖ tarjoaa laadukkaita ja ekologisia suomalaisesta koivun tuohesta valmistettuja tuohikoruja, tuohisia käyttö- ja sisustustuotteita, ohjepaketteja ja tuohimateriaalia. Laatu, ekologisuus ja eettisyys, ovat valmistuksen kulmakiviä.

  • Ruuttulantie 52, 85710 Parkkila Finland
  • +358405122236
  • www.designjaanao.fi