LempiverstasJohanna Smed
I am Johanna a 44 years old mother of four and I run a small business called Hiidenverstas with my husband. Lempiverstas, my craft business is a part of it. I create different products from leather, jewelry, pottery, paintings and more. All of my products are handmade with love in a small town in the Finnish countryside. An old barn in the middle of the forest, lots of love and care, and a bit of magic, that is what Lempiverstas is made of.

Finnish
Olen Johanna, 44 vuotias neljän lapsen äiti ja toimin yrittäjänä yhdessä mieheni kanssa Hiidenverstas- nimisessä yrityksessä. Lempiverstas, taide- ja käsityöyritykseni on osa sitä. Valmistan erilaisia tuotteita nahasta, hopeasta ja raku-keramiikasta. Maalaan myös taideteoksia ja teen taidelasitöitä. Kaikki tuotteeni ovat rakkaudella käsin tehtyjä. Vanha navetta keskellä metsää, materiaalien tuntu sormenpäissä, rakkautta ja huolenpitoa, hippunen taikuutta, siitä on Lempivertas tehty.

  • www.lempiverstas.fi